Termín
Platnost do 3. 5. 2024.
V ceně
Prohlídka s programem a dobovou degustací pro 1 osobu
- V degustačních porcích ochutnáte
- Hltánek vína (1 dcl)
- Ryba jako předkrm (tatarák na chlebíčku)
- Kuba s houbami, pečené maso (150 g) s omáčkou dle sezóny a fantazie kuchaře, zelný salátek
- Dobový tapas (placka s povidly)
- Medová kulička s ořechy a sušeným ovocem
- Digestiv na konec (50 ml)
- Program začíná v 19:30. Délka programu je cca 60 minut.
Omezení
- Nabízené menu není možné měnit, alternovat ani připravit bez alergenů.
- Varianta za alkohol je voda, v takovém případě se cena voucheru nemění.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba termín rezervovat následujícím způsobem:
- Na stránkách poskytovatele vyberte odpovídající termín
- Po přidání do košíku klikněte na tlačítko Zaplatit
- Do příslušného políčka zadejte kód vašeho voucheru a vyplňte požadované údaje
- Po dokončení obdržíte na uvedený e‑mail potvrzení vaší rezervace
- Po zadání kódu voucheru do rezervačního formuláře je voucher považovaný za uplatněný. Takový voucher nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že se ještě nikomu nepodařilo vynalézt stroj času? V Třeboni na to kápli!
Užijte si netradiční zážitkovou prohlídku domu a divadla v Zámecké lékárně na okruhu Petra Voka, českého politika ze šlechtického rodu Rožmberků, kterým vás provede kuchař Jáchym a Zuzana Vojířová, jež byla jeho známou hospodyní a kuchařkou. Hraná prohlídka probíhá formou divadla, používají se i různé rekvizity, které vás jako mávnutím proutku přenesou zpět do 17. století.
Jako první se seznámíte s již zmíněným kuchařem a paní Zuzanou, dozvíte se, jak se jedlo a slavilo na místním dvoře. Nebude chybět průzkum netradičních prostorů. Zlatým hřebem vaší návštěvy bude dobová degustace, při které zakusíte, jaké by bylo, být šlechtickým gurmánem.
Hostinu započnete hltánkem vína, následovat bude předkrm v podobě rybího tataráku, smlsnete si také na houbovém kubovi s pečeným masem, okoštujete placku s povidly a nebude chybět ani malá sladká tečka na konec – medová kulička. Hodování zakončíte digestivem, aby se vám hezky trávilo.
|