

S jídlem roste chuť. A s kváskem vám pěkně „vyroste“ těsto třeba na vynikající rohlíky.
Vyberte si tu pravou směs na založení a udržení kvásku od firmy KváseCZECH. Jednoduché návody vás provedou celou procedurou krok za krokem a na webu výrobce pak najdete i recepty na konkrétní dobroty z kvásku. Pečete raději sladké buchty nebo tradiční český chléb? Nebo se chcete stravovat zdravěji a ubrat z jídelníčku bílou mouku či lepek? Pro všechny existuje správná volba.
Sada na založení kvásku Premium obsahuje vždy startovací směs dle výběru, lžičku a skleničku.
Zatímco pšeničný Lievito Madre je skvělý hlavně na sladké a světlé pečivo, buchty a lívance, žitný kvásek oceníte hlavně na klasický chléb či třeba do kysela. Pro zdravé pečení s minimem lepku se velmi hodí ovesný kvásek a špaldový zase užijete na zdravější verze dobrůtek, které jindy pečete z klasické bílé mouky. Pokud vám jde o parádní kynutí pizzy, rohlíků či housek, sáhněte po pšeničném kvásku.
Každý měsíc naše obchodní ředitelka Veronika Kotásková vybírá jednu Srdcovku – výrobce, který do svého byznysu skutečně vkládá srdce: „V Česku je spousta skvělých podnikatelů, kteří svou práci milují a je to na jejím výsledku znát. A my ve Slevomatu jsme rádi, když vám tyhle srdcaře a jejich produkty můžeme představit. Stojí totiž za vyzkoušení!” Přesně takovou Srdcovkou je i KváseCZECH.
KváseCZECH s.r.o., Ondráčkova 228/16, 628 00 Brno