















Až se tyto dobroty stanou součástí vaší spíže, začněte nosit v kapse lžičku. Mohla by se vám hodit, až půjdete náhodou kolem.
A je dokázáno, že počet „náhodných“ cest kolem spíže se s vidinou těchto dobrot zázračně zvyšuje. Kdo by také odolal a proč? Zásobte se exotickými džemy, neotřelými karamely, oříškovými a čokoládovými pomazánkami a dalšími specialitami, při jejichž popisu se každému gurmánovi nadšením rozzáří oči.
V nabídce jsou dárkově zabalené sety po čtyřech skleničkách – ideální dárek pro všechny milovníky sladkých dobrot a experimentátory. Pochutnají si na nich jen tak na lžičce, ale využijí je i v kuchyni třeba na palačinkách a lívancích, na koláčích, v kaších a pohárech či na pečivu.

Tip: Mrkněte se na další akce Sugarlife. Kromě dárkových setů můžete vyzkoušet i jednotlivé dobroty.
Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy
Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národního týmu České republiky a reprezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů v Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.
- V České republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
- Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
- Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech.
Adresa pro případné vrácení zboží:
GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko